Закриха българщината. Закриха децата ни. Закриха надеждите ни за бъдеще в България!

ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА

Днес закриват болници и родилни отделения. Липсват лекари, липсват родилки, липсват деца…липсва надежда.

Закриват училища – хиляди за последните 30 години – хиляди деца – българчета, които вече са граждани на чужди държави, няма да седнат на чиновете и няма да рецитират на училищните тържества „Аз съм българче“.

КАКВО ЛИ НЕ ЗАКРИХА?

Започнаха от училищата и детските градини – нямало нужда, продадоха сградите или ги оставиха да стоят като паметник на разрушението и безнадежността на българското образование.

Хората от селата и малките населени места вече нямат правото да се лекуват – няма лекар, няма болници, няма линейки, понякога дори нямат достъп до света.

Закриха заводи, предприятия, цехове, цели отрасли. Продадоха остатъците на чужди „инвеститори“, които ги досъсипаха. На практика ЗАКРИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА.

Закриха образованието. Не учат за България. Учат за цигански празници, за Сорос, за евроценностите, за толерантността, за това, колко е красиво да си джендър, колко е добре всеки спор да се решава мирно и кротко.

ЗАКРИХА БЪЛГАРЩИНАТА. ЗАКРИХА ДЕЦАТА НИ. ЗАКРИХА НАДЕЖДИТЕ НИ ЗА БЪДЕЩЕ В БЪЛГАРИЯ!

В момента се извършва ликвидация на Територията. Цялото имущество се осребрява и се разпределя. След това следва ЗАЛИЧАВАНЕТО!

Елена Гунчева, Фейсбук