Започва процес на крайно овладяване на държавата от мафията

Значими български политици, подбрани магистрати, тежката организирана престъпност и няколко банки стягат рязко своите редици!

Започва процес на крайно овладяване на държавата от мафията, която се представлява и от тези лица.

Сложен икономически ход за легитимиране на нечисти капитали чрез използване на еврофондовете и някои други специфични публични ресурси.

Това е война срещу правовия ред! Ако спечелят тази битка безметежно – следва гражданска война. С всички последствия от нея!

В ход е глобален политическо-олигархичен план, който обхваща цялото политическо и икономическо статукво. Прераждане, което може да ни струва връщането във времена, които дори не сме и сънували. Не преувеличавам! Коварни, подли и арогантни бандити, облечени във всички политически права и държавна защита.

От другата страна на бариката няма нищо! Само тишина и вопли на подчинени и смакчани психики. Нито един истински трезвен войник. Започва обратното броене за защита на държавата. Днес тя се представлява от мафиоти и няма морална легитимация, но утре тя трябва да бъде в ръцете на почтени властници. Възможната развръзка е само една, защото зад нас е България! Ограбена, насилена и отвлечена от една шепа човешка тор…

Николай Марков, Фейсбук