Заради стотици национални предатели, едните във властта, а другите гласуващи за тях, България днес е на колене и е изправена пред тежък избор!

Дали утрото днес е добро?

Днес е „черен петък“, но по-лошото е, че в душата ми е черно от всичко случващо се в Родината ми!

Заради стотици национални предатели, едните във властта, а другите гласуващи за тях, България днес е на колене и е изправена пред тежък избор!

На кръстопът сме-от едната страна е запазване на етническия мир и да продължим със великото си спокойствие, продължаващо вече прекалено дълго, а от друга страна са решителните,да не кажа радикалните действия, които трябва незабавно да предприемем като обединен Народ, поемайки тежестта на произтичащите от тях последствия, за да заявим категорично и без страх от нищо и никого, че няма да позволим в страната ни да протичат процеси по етническа подмяна и изкуствено скалъпени „войни“, които не са наши и ние не ги искаме!

Колкото и парадоксално да звучи, българската полиция и жандармерия в момента е това, което Ни пречи ние хората да си върнем България!

Първо защото винаги е срещу народа си и второ,защото винаги е с вързани ръце от антибългарската Ни власт, когато решително трябва да работи и действа в полза на същия този свой народ!

Искам да попитам Борисов, Бъчварова и всичката политическа мърша, КОЙ И КАК ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ И КАКВИ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДПРИЕТИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ЗАПАЛЕНИЯ В ХАРМАНЛИ ОТ ИСЛЯМИСТИ БЪЛГАРСКИ ФЛАГ?

Защото НЕуважаеми правещи се на политици хорица с жалки душици, запалването на Трибагреника Ни е един вид запалване на сърцата на всеки един наш сънародник носещ България дълбоко в сърцето си!

И този пожар ще гори дълго и ще боли дълбоко всеки един от Нас!

НЕЗАБАВНО ЗАРАБОТЕТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ И НЕГОВОТО ДОБРУВАНЕ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ОЧАКВА ЕНИЧАРИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ!

Живеем във време разделно!

Време е всеки да сложи РОДИНАТА СИ на първо място!

Всяко действие или бездействие днес скъпи приятели, ще е от решаващо значение за бъдещето на нашата страна!

МИСЛЕТЕ и ДЕЙСТВАЙТЕ!

Владимир Илиев, Фейсбук