Защо Каракачанов не смее да реагира на атомното изявление на Соломон Паси?

ЗАЩО КАРАКАЧАНОВ НЕ ОПРОВЕРГАВА АТОМНОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА СОЛОМОН ПАСИ И ВОЙНСТВЕНИТЕ ПРИЗИВИ НА ГЕН. СЪБЕВ И ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА?

Вече трети ден военният министър мълчи и не опровергава три скандални изявления на три лица от политическия елит.

Шефът на Атлантическия клуб – неофициално на щата на Пентагона, призова за разполагане на ядрено оръжие на Балканите. Въпреки оперетното си излъчване, Соломон Паси добре знае какво говори и всъщност е говорителят на Белия дом в България.

Още не бе заглъхнало ехото от ядрените слова на Паси и от оглушителното мълчание на Каракачанов, последва втора натовска атака. Запасният генерал Съби Събев – доскоро наш представител в НАТО, поиска да разположим ракетни комплекси „Пейтриът“. И за да не остане съмнение в „миролюбивите“ му намерения, предложи и базиране на многонационална ескадрила на НАТО. И патриотичните ракети, и многонационалните самолети ще летят в източна посока. Щото там била империята на злото.

Не остана по-назад и бившата посланичка в САЩ Елена Поптодорова. Дали за да впечатли плебса, дали за да ни сведе до знание новата директива от Вашингтон, тя уверено прогнозира „много по-видимо присъствие на НАТО в Черно море“. Което значи едно – ударно се възражда старата идея за натовска ескадра в Черно море!

Защо Каракачанов не смее да реагира на атомното изявление на Паси? Защо не опровергае ген. Събев и Елена Поптодорова?

Защото министърът знае: Който е тръгнал срещу резидент на янките, той е политически труп. Който обели и дума срещу Големия брат, той трябва да си събира багажа от военното министерство.

Велизар Енчев, Фейсбук