Защо Пак Приеха закона за концесиите на първо четене?

Защо Пак Приеха закона за концесиите на първо четене?

Помните ли как Герб и компания само че от ния, които не са сега в Парламента, преди да си отидат предният път приеха един закон за Концесиите?

– който президента Радев – върна с Вето обратно на парламента, защото закона не струва. Е същият този закон вчера пак пак мина на първо четене в Парламента, но забележете не с подкрепата на едни Реформатори, а с подкрепата на така наречените патриоти и един депутат уж независим, но в Бургас целият град говори как кмета и тоя депутат влязъл с благословията на ДПС и после напуснал ги, си въртят някакви строителни далавери и естествено, че ще подкрепя Герб – нали все пак вече е Независим. Колко са Независими Депутатите е друг въпрос. Но да се върнем сега на закона за Концесиите, да не ви занимавам повече с депутата, който сигурно и трудно чете… Но такава е партийната воля и който може да плаща и има пари има ли желание и в политиката може да се пробва дори…

Пари ли писах? Точно така, едни пари седят в основата на закона за Концесиите и преди да си помислите, че става въпрос за приходи ще ви припомня, че все пак закона е внесен от Герб и компания и ако няма Далавера те да приемат нещо не ги търси. Става ли ви интересно, задавате ли си въпроса – добре де като има Далавера, другите партии, защо не подемат темата в медиите, а си мълчат. Е няма как да не мълчат, става въпрос за много, много пари, които пак ще откраднат, защото в закона има една точка в която гласи.

– Концесионера си плаща годишната такса, но ако в края на концесионният период, докаже, че няма печалба или е на загуба Държавата или Общината освен, че ще трябва да връщат парите от концесионните такси ще трябва да плаща и процента от загубите.

Чудно нали?!

Сега да ви кажа ли за една друга Далавера в тоя закон, ще могат да се отдават на Концесия и паметници на Културата, точно в този момент няколко патрЕота потриха ръце, еха Паметника Шипка на Концесия каква по чудна схема от това…

Ами за това, че и сега се отдават едни ловни полета, кой мислите се кефи най- много на това, познахте точно Комунистите..

За Кариерите, Мините, Златодобива и т.н. да ви казвам ли кой потрива доволно ръце?
Мисля че вече се досещате, ако не сте попитайте миньорите в Бобов Дол и Оброчище какво мислят за Костов, Прокопиев и вси всетии, апостоли на концесиите в България…
И ако си мислите, че Герб нямат далавера или пък ДПС ще ви кажа да погледнете кой стопанисва на концесия пристанища, едни рудодобивни находища и още много дадени на наши хора на концесия неща.

Защо го правят, сега този закон по този начин ли? Просто е схемата с Еврофондовете умира след три години, да живее схемата с Концесиите..

А балъците ще плащат, защото вместо да се Бунтуват, защото някой приема отново лобистки закон, все си викат, един другимо:

– Ти не разбираш, нашата партия не са крадци…

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България