Защо правителството на САЩ крие истината за НЛО?

САЩ крият истината за НЛО

Все повече и повече американци виждат НЛО-та над небето си, а според статистиката на MUFON, която е най-голямата и най-отдавна съществуваща НЛО организация в САЩ и света, над 500 000 души са отвлечените от извънземни на територията на Северна Америка.

Проучванията сочат, че 55% от американците вярват в съществуването на НЛО, а 15% от тях са ги виждали лично. Това е голям процент, който с времето ще се увеличава, понеже новите технологии се развиват бързо и вече почти всеки човек в САЩ разполага със смартфон, за да заснима всичко, което вижда пред себе си. Достатъчно е само да се влезе във видео мрежата на Ютюб (YouTube), за да се установи, че там има поместени милиони клипове с НЛО-та.

Прикриването на истината за НЛО на фона на толкова много свидетели е повече от възмутително от страна на американското правителство. Въпреки това през 1992 година Лорънс Рокфелер, като спонсор на Демократическата партия в САЩ, при мандата на Бил Клинтън, прави опит да изисква разсекретяване на всички документи свързани с НЛО, но без успех.

Ще разсекрети ли Хилъри Клинтън документите свързани с НЛО?

Хилъри Клинтън е играела основна роля в инициативата на Рокфелер. Тя е наясно с НЛО-тата и какво са те, както и с евентуалния им извънземен произход. По време на предизборната си кампания тя беше попита от журналист дали, ще каже истината за НЛО, ако стане президент на САЩ. Хилъри Клинтън му отговори: „Да, аз ще го направя“. По-късно обаче, че разбра, че тя го е казала на шега.

Много видни уфолози и учени занимаващи се с феномена на НЛО са скептично настроени, че Хилъри Клинтън ще разсекрети каквото и да било. Оказва се, че президентът на САЩ няма баш такива пълномощия, каквито повечето хора си мислят. Самият Бил Клинтън по време на своя си мандат се оплакал на Лорънс Рокфелер, че го заплашили, че ако се рови по темата за НЛО, ще свърши, като Джон Кенеди. Всъщност Бил Клинтън загатва, че има в САЩ тайно правителство в сянка, което стои над всички и те дърпат реално конците. Президентът на САЩ е само кукла на конци или поне така излиза на практика.

Защо се крие истината за НЛО?

Истината за НЛО-тата се крие поради различни причини, като има няколко предположения, които са логически обосновани.

1. НЛО-тата са секретни земни технологии

Има теория, според която НЛО-тата са тайни разработки на нацистка Германия, които след капитулацията попадат в ръцете на съюзниците. Наблюденията на НЛО-та в САЩ започват веднага след капитулацията на нацистка Германия, като се предполага, че по това време са започнали да ги тестват и доразработват. Вернер фон Браун свидетелства, че НЛО-тата са земни разработки. Той също така предупреждава човечеството, че в даден момент САЩ ще инсценират извънземна инвазия.

2. НЛО-тата са извънземни, които имат споразумение със САЩ

Има и теория, според която НЛО-тата са извънземни, но ги пазят в тайна, понеже имат САЩ спогодба с тях. Според тази теория американското правителство се е споразумяло с извънземните, те да имат право да отвличат хора за изследвания, а в замяна да дават извънземни технологии на САЩ.

3. НЛО-тата са извънземни и САЩ се страхуват от тях

Съществува и голяма вероятност НЛО-тата да са с извънземен произход, САЩ да не са установили контакт с тях и де факто да ги крият от хората, понеже не знаят как да им противодействат. Преди няколко години един пенсионирал се американски адмирал заяви, че няма как да се каже на американците, че над главите им лети свръхразвита извънземна цивилизация, която може да си прави каквото си иска, а САЩ да не може да й отвърне. Подобно е мнението и на други бивши американски военни, които твърдят, че НЛО-тата са глобален проблем, който засяга цялото човечество.

Едва ли скоро ще се разсекрети истината за НЛО, дори и Хилъри Клинтън да стане президент на САЩ. По всичко личи, че това е една доста добре пазена тайна, която засяга всички хора по света.