Защо така, бе Цецке?

Разбираме от прокуратурата, че Баневи са си говорили и писали съобщения по телефони в килиите – между Банев и Баневица и мама Банева.

И…тук е интересното. Не се знае как телефонът се е появил у Банев.

Не били сигурни, че е в кутия от сок /явно повсеместния смях на хората ги наведе на мисълта, че идеята не е добра/. Можело и друго да е.

Ама били много сигурни, че всеки ден си говорили по телефона. Обаче! Внимание – телефонът на Баневица в килията още не е намерен. Представяте ли си!?! Баси, колко трябва да е тази килия, да не е триетажен мезонет?

И мисълта ми е за тоталната некадърност и на прокуратурата и на системата на арестите и затворите у нас да скалъпят дори правдиво звучаща версия. За три месеца не огат да намерят телефон в килия три на два метра! Жестоко! И ей тук е моментът, когато Мамата на нацията може да си отклони вниманието от критиките към Президента и да даде малко обяснения какво се прави в подчинената й институция. Защо толкова време не могат да намерят телефоните в килиите и как е допуснато изобщо такива да се внесат! Точно по специалността й! Защо ли още не е дала пространно интервю в прайм тайма на телевизиите по въпроса!? На всички ще ни е интересно…..

И много държа да науча по какъв точно начин се организира хибридна война и преврат, както и участие в избори от ареста с укривани телефони. Том Круз с „Мисия невъзможна“ ряпа да яде!

И моля ви, не всички сме дебили, все пак!

Елена Гунчева, Фейсбук