Засрамете се и, ако е останало малко доблест и достойнство у Вас веднага свикайте Велико народно събрание

Засрамете се и, ако е останало малко доблест и достойнство у Вас веднага свикайте Велико народно събрание. Също така изработете изцяло нов изборен кодекс. Ще дадете възможност на гражданските организации да имат равен шанс за участие в политическия живот на страната чрез мажоритарни кандидати.

Искам да зная за кого ще гласувам след това. Искам за зная какво е направил човек „Х“ за процъфтяването на обществото и ще има ли онези качества, с които да противостои на невежеството и зловредните сили. След написването на Конституцията, България има шанс да бъде Президентстка Република, а изпълнителната власт ще бъде в ръцете на Президента, което ще разшири и отговорността, и неговите правомощия. Крайно време е някой да носи отговорност за безобразията и калпавите решения. 25 години виждаме, че пътят не е този. Какво идва да разберем? Че всъщност трябва да погледнем в изцяло нова посока или вървим към националното ни затриване.

Ако получите висше прозрение за посочения път, може и да срещнете милостта на народа. Иначе избирателна активност няма да има. Не вярвам, че хората искат да си причиняват повече болка и унижение, за да си удрят отново и отново главата в бетона, за да ликувате в среда на политическа фригидност.

На България повече от всякога и е нужно ново начало. С нови хора. Чисти, неопетнени, милеещи за род и Родина. С кипяща кръв и врящо в нея родолюбие. Хора със съвест и морал. Еволюирали от евтиното и посредствено поведение индивиди. Израснали съвременни млади хора, които сигурна съм, ще Ви сложат в малкия си джоб.

А ако продължите с маратона избори, ще Ви гласуват само малцинства, с които не можете да съставите правителство, защото нито имат знанията, нито уменията, нито могат да пишат, едва ли да движат напред държавната машина. Нулев вот, означава касиране на изборите и приветстването Ви да си заминете. А после след Вас ще гласувам за новото с удоволствие!

Цвета Кирилова, Фейсбук