Зелените рекетьори на Сорос извиха ръцете на Борисов, който им угажда заради Европредседателството

Според Бойко Борисов благоденстваме

В желанието си да осигури безпроблемно председателство на ЕС на всяка цена премиерът Борисов се оказа заложник на рекетьори.

Народът го е казал просто и цинично: отпред змия, отзад … мъжки полов атрибут.

Така зелените рекетьорски бригади, щедро финансирани от олигарха Прокопиев и Сорос, се оказаха в ролята на половия орган, а Валери Симеонов и Дебелия войвода – змиите в пазвата на оставения практически без избор премиер.

Той избра да не бута кабинета си сам два дни преди старта на Събитието на 2018 година.

Ако беше спрял втория лифт над Банско, Борисов трябваше да остане да виси само на гласовете на ДПС в парламента. Като пусна лифта, обаче, премиерът си гарантира шумни протести на зелените пред прозорците на НДК и то пред очите и ушите на своите „евро началници“. Общото между псевдопатриотите и псевдоеколозите не е само, че са псевдо. Те са еднакво малобройна групичка, еднакво шумни, нахални и кресливи, но и еднакво щедро финансирани от задкулисието и олигархията.

Засега ходът на Борисов може би изглежда тактически правилен, но през юни 2018 ще е дошло времето да пуска кръв.

Днес сделката : цял кабинет срещу вувузели и свирки от яростни протестъри на подсъдимия Прокопиев – изглежда ОК. Но, ако не отреже след 6 месеца главите на лакомите „войводи“, ще стане бърза жертва на тяхното самозабравяне, алчност и дива селяндурщина. В края на краищата Каракачанов и Симеонов си знаят, че са еднодневки в политиката, а Волен отдавна го играе пенсиониран богаташ и всеки ден престой за тях във властта е подарен не от народа, а от самия Бойко Борисов.

Източник: Bnews.bg