Зов за помощ: Майка на две деца се нуждае от средства, за да пребори рака

”Здравейте, мили хора. Казвам се Иванина Добринова, на 27 години съм и съм майка на две прекрасни момченца. Но за жалост в началото на декември месец целият ми живот се преобърна, след като ме диагностицираха с рак на яйчниците”.

Така започва разказът на една българка от Силистра, която в момента се бори за живота си, съобщава Фрог нюз

През декември Иванина е диагностицирана с рак на яйчниците. Получила е множество усложнения и има метастази в цялото тяло, най-вече в костите. Към днешна дата се намира в Турция, където лекарите се борят за живота й.

В момента Иванина се лекува основно чрез химио и лъчетерапия с помощта на средства, събрани от нейни близки и приятели. Нужни са обаче още поне 60-70 хиляди лева.

„Много е трудно да си далеч от децата си и да ти липсват. Моля ви да ми подадете ръка, за да мога да живея и да съм до децата си и да ги виждам как растат, да се грижа за тях както съм го правила досега“, призовава във видео Иванина.

Забраната за провеждане на събития в страната заради разпространяването на COVID-19 обаче значително пречи на благотворителните кампании, чрез които се помага на Иванина и други хора в нужда. Планираните два благотворителни концерта за 27-годишната жена от Силистра не могат да се състоят.

Единственият шанс е чрез дарения на сметката на Иванина.

Иванина Добринова Костадинова (УниКредит Булбанк)

BGN – BG07UNCR70001523884979

EUR – BG77UNCR70001523885271

Може да помогнете и на сайта на helpkarma.

<