Звездите казват, че хората живеят добре и не трябва да са злонамерени към Бойко, иначе ще им се върне

Светлана Тодорова Арсова – Тилкова направи на пух и прах президента Румен Радев.

Емоционално се хвърлял да говори, а това било лошо.

Затова пък премиерът Бойко Борисов… Ех, премиерът!

Дори да има някоя трудност по пътя му – тай я решава на мига. И протяга ръка на президента, ама онзи още не я приема.

Що така? И каква е тази нова звезда на анализа и политическия коментар? Забравили сте – става дума за астролога и нумеролога Алена. По бТВ тя направи истинска аутопсия на политическия живот и хитро посочи кои са виновниците за несполуките и кои са звездочелите юнаци – управляващите, естествено, – които възнасят страната в благополучието на бъдещето.

Със завидна увереност и спокойствие Светлана-Алена разкри плановете и последствията на велики сили, на цели народи, региони и света въобще. Дори предупреди онези, които са поръчали убийството на онзи ирански лидер, че ще им се случат болести и нещастия, а те ще се чудят какво става. Ама като не гледат Алена – ще си ходят невежи и уязвими.

Алена каза още, че хората живеят добре и не са прави тези, които говорят, че имало проблеми. Ами тя самата виждала как е. Добре е. Освен това предупреди, че миналата година много работила и се уморила, затова тази година щяла да почива и да пътува. Затова нямало да има предсрочни избори. В никакъв случай! Ама ако нещо станело извънредно, да я търсят от битивито, ще направи изключение и ще обясни на народа, политиците и бизнеса за какво иде реч. Такава е, добричка, и казва на всички кое как е. Да се сещат.

Интересно, по какъв начин звездите и числата подсказват на някои хора да словославят управляващите и силните на деня и да поучават другите да внимават, защото нали…

Иван Динчев, Фрог нюз